• https://www.facebook.com/gozlukipi.tr
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://www.instagram.com/igozluk
  • https://www.youtube.com/channel/UC5IZ4t0-n93DBxEc8hE_iqQ
Maske İpleri
BASKILI - ORG. BİLEKLİKLER
google-site-verification: google8be4ef989a85c9f4.html

google-site-verification: googlefb445d70c63b50da.html
Sipariş

Anasayfa


     RFID Manyetik Kilitli Bileklikler

   
Ürün Kodu : MKMRFDBLKLK
Üretici : Gözlük İpi
Ürün Özellikleri
Ebatları : 15, 18, 20, 25mm.dir. Baskı Alanı : 25×10 mm.dir. Manyetik kilit ile kilitlenir, kilit çözücü ile açılır. Paketler 250 adettir. Soft
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Baskılı RFID Manyetik Kilitli Bileklikler

  • Ebatları       :  15, 18, 20, 25mm.dir.
  • Baskı Alanı : 25×10 mm.dir.
  • Manyetik kilit ile kilitlenir, kilit çözücü ile açılır.
  • Paketler 250 adettir.
  • Soft PVC veya saf silikon malzemeden imal edilmiştir.
Stok kodu: MKMRFDBLKLKKategoriler: Aqua Parklar, Baskılı RFID Bileklikler, Fuar, Festival ve Konserler

Aqua Parklar

Aqua Parklar

Tema parkları ve etkinlikler için su geçirmez bilekliklerimiz son derece görünür, devredilemez ve dayanıklıdır. Yüzme havuzları, oteller, tatil köyleri, kaplıcalar ve su sporları dahil olmak üzere her türlü yüzme ve su uygulaması için kullanılabilirler. Bunları ayrıca reşit olmayan misafirler, öğrenci gezileri, personel, gönüllüler, kilise grupları ve daha fazlası gibi grupları ayırt etmek için de kullanabilirsiniz.

Su geçirmez bilekliklerimizin çoğu ya plastik ya da vinil malzemeden yapılmıştır ve her ikisinde de tek kullanımlık plastik kilitleme çıtçıtları bulunur, böylece devredilemezler. Bazı su geçirmez bileklik stilleri, bileklik envanterini tutmak ve girişleri izlemek için iyi bir seçenek olan seri numaralandırmayı destekler. Serileştirme ayrıca özel promosyonlar, yarışmalar ve çekilişler için de kullanılabilir.

Su geçirmez bileklikler için bir diğer uygulama ise ekipman kiralama (şişme, bebek arabası, tekerlekli sandalye vb.) ile ekipmanı kullanmaya yetkili misafirleri tespit etmektir. Markanızı güçlendirmek istiyorsanız, logonuzu ve mesajlarınızı belirgin bir şekilde öne çıkaran özel bileklikleri düşünün. Özel bileklikler, mini reklamlar ve hediyelik eşyalar olarak işlev görebilir, misafir katılımını artırabilir ve mekanınıza daha fazla dikkat çekebilir.

Su geçirmez bilekliklerimiz, aqua parkları ve tema parkları tarafından genel konuk tanımlaması için yaygın olarak kullanılmaktadır. Oteller ve tatil köyleri için su geçirmez bileklikler VIP’leri ve özel etkinlik konuklarını görsel olarak ayırt etmeye yardımcı olabilir. Ayrıca, personelinizin havuz ve özel dinlenme salonları gibi kısıtlı alanlarda yetkisiz kişilerin olup olmadığını görmesine de yardımcı olabilirler.

Baskılı RFID Bileklikler

Baskılı RFID Bileklikler

Kumaş RFID bileklikler, yüksek güvenlikli etkinlikler için güçlü ve rahat bir malzemeye sahiptir. Yüksek güvenlik ve yüksek etkili markalama özellikleri nedeniyle festivaller arasında en popüler bileklik seçimidir ve nihai misafir hatırası haline getirir. Çok günlü kullanım için ideal, yeniden giyilebilir veya devredilemez stillerden birini seçin.

Kumaş Bileklik Uygulamaları:

Olay Erişim Kontrolü ve Portallar
Anahtarsız Kapı Kilitleri ve Dolaplar
Nakitsiz Ödemeler ve Satış Noktası
Müşteri Bağlılığı, VIP ve Season Pass Programları
Sosyal Medya Entegrasyon Platformları

Fuar, Festival ve Konserler

Fuar, Festival ve Konserler

Festivaller için bileklikler, müşterileriniz tarafından takılan, görünürlüğü yüksek, devredilemez “bilek biletleri” işlevi görür. İster genel giriş, ister özel erişim (VIP alanları, konserler, satıcılar, vb.) için kullanın, bileklikler personelinizin müşterilerin olması gereken yerde olup olmadığını görmelerini sağlar. Ayrıca, karma yaş etkinliğinizde alkol servisi yapıyorsanız, kanıtlanmış bir yaş belirleme çözümüdür.

Yaş doğrulaması için fuar ve festival bilekliği kullandığınızda, personelinizin yalnızca kapıda bir kez müşterilerin kimliklerini kontrol etmesi ve devredilemez festival bilekliğini içki içme çağındaki kişilere uygulaması yeterlidir. Sunucularınız daha sonra, her seferinde kimlikleri yeniden kontrol etmeden kime hizmet edebileceklerini hızlı bir şekilde belirleyebilir, bu da daha fazla harcama ve daha hızlı hizmet için daha hızlı alkol indirim hatlarına neden olur.

Festivaller için çok sekmeli bileklikler, yiyecek, içecek, gezinti veya parasal değer için bir ön ödeme yöntemi olarak kullanılabilir ve müşterilerin erişimini veya tüketimini kontrol etmenize yardımcı olur. Hatta bileklikleri markalama ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz. Fuarlar ve eğlence parkları için yaygın bir uygulama, “Sınırsız Sürüş” veya “Tüm Gün Geçiş” için geçiş olarak plastik bileklik kullanmaktır. Kullanıcılar daha sonra her yolculuk için bilet yerine fuar bilekliklerini satın alabilirler.

Festival bilekliklerini özelleştirdiğinizde, mükemmel markalaşma ve reklam fırsatları yaratırlar. Festival müdavimleri bazen bilekliklerini uzun süre takarlar ve onları etkinliğiniz için yürüyen reklam panolarına dönüştürürler. Bilekliklerinizi logonuz, sponsor logolarınız, tarihleriniz, özel teklifleriniz vb. ile yazdırın. Birçok sponsor, logolarını bantlara yazdırırsanız bileklik programınız (sponsorluk) için ödeme yapmanıza bile yardımcı olur. Bilekliklerinizi logonuzla özel olarak basmak da sahteciliği önlemeye yardımcı olur.

Belirli stiller, personelin bileklik ve kabul envanterinizi takip etmesine yardımcı olan seri numaralarıyla da özelleştirilebilir. Ayrıca özel promosyon yarışmaları ve çekilişler için de kullanılabilirler.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
SİLME BEZLERİ
DİLLER - LANGUAGE