• https://www.facebook.com/gozlukipi.tr
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905382215757
  • https://www.instagram.com/igozluk
  • https://www.youtube.com/channel/UC5IZ4t0-n93DBxEc8hE_iqQ
Maske İpleri
BASKILI - ORG. BİLEKLİKLER
google-site-verification: google8be4ef989a85c9f4.html

google-site-verification: googlefb445d70c63b50da.html
Sipariş

Anasayfa


     Hologramlı İnce Plastik Bileklik

   
Ürün Kodu : HLINPLBL
Üretici : Gözlük İpi
Ürün Özellikleri
Baskı alanı : 250x15mmdir. Tek renk baskı yapılabilir. Paketler 250 adettir. PVC ve Hologram’ dan imal edilmiştir.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Hologramlı İnce Plastik Bileklik

  • Baskı alanı : 250x15mmdir.
  • Tek renk baskı yapılabilir.
  • Paketler 250 adettir.
  • PVC ve Hologram’ dan imal edilmiştir.
Kalınlık

15mm, 18mm, 20mm, 25mm

Renkler

Açık Mavi, Altın Sarısı, Kırmızı, Koyu Mavi, Mor, Turkuaz

Stok kodu: HLINPLBLKategoriler: Aqua Parklar, Bar, Disko ve Gece Klüpleri, Baskılı Bileklikler, Baskılı Hologramlı Bileklikler, Baskılı Plastik Bileklikler, Çocuk Güvenliği, Fuar, Festival ve Konserler, Oteller ve Tatil Köyleri

Bar, Disko ve Gece Klüpleri

Bar, Disko ve Gece Klüpleri

Fuar, Festival ve Konserler

Fuar, Festival ve Konserler

Oteller ve Tatil Köyleri

Oteller ve Tatil Köyleri

Kullanıcı yönetimi, yaş doğrulaması ve güvenlik için bar ve gece kulübü bilekliklerine ihtiyacınız varsa, yanınızdayız. Ekonomik Tyvek® bilekliklerinden dayanıklı ve rahat vinil bileziklere kadar, kulüpler için birçok popüler bileklik stilini taşıyoruz. Aşağıda, barlar, kulüpler, restoranlar veya içecek servisi yapılan diğer mekanlar için en popüler bilekliklerden bazılarını seçtik.

Daha fazla harcama ve daha hızlı hizmet için alkol indirim hatlarını hızlandırmanız mı gerekiyor? Bilekliklerimiz devredilemez ve parlak renklidir ve personelinizin bir kullanıcının giriş için ödeme yaptığını ve kimliklerini doğrulattığını görsel olarak doğrulamasını kolaylaştırır. Bu nedenle, birçok mekan ve etkinlik, genellikle personelin kolayca görebileceği göz alıcı holografik bileklikleri tercih eder.

Kulüp bileklikleri, yasal içki içme çağındaki müşterileriniz için kullanımı kolay ve etkili bir yaş tanımlaması sağlar. Kullanıcıların kimliklerini kapıda bir kez kontrol edin ve devredilemez bilekliği onaylı kullanıcılara uygulayın. Sunucularınız daha sonra, her seferinde kimlikleri yeniden kontrol etmeden kime hizmet edebileceklerini hızlı bir şekilde belirleyebilir. Reşit olmayanların içki içmesini önlemek, alkol servisi yapılan tüm mekanlar için bir öncelik olmalıdır.

Yaş doğrulamasını hızlandırmanın yanı sıra, gece kulüpleri ve barlar için bileklikler de personelin büyük kalabalıkları yönetmesine ve kullanıcıları belirlemesine yardımcı olabilir. Örneğin, genel kabul misafirlerine belirli bir renk bileklik verilebilirken, VIP alanlarına erişimi olan konuklara başka bir renk verilebilir. Artan markalaşma fırsatları için, reklam alanı satmak için kullanabileceğiniz özel parıltılı bileklikleri düşünün. İster yaş doğrulaması ister güvenliği artırma için ihtiyacınız olsun, ideal gece kulübü bilekliklerinizi burada bulabilirsiniz.



 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
SİLME BEZLERİ
DİLLER - LANGUAGE